In de media

April 2010:

Met deze advertentie:

advertentiehelen.jpg

In het nieuwe magazine: Prins Vonce Glossy:prinsvinceglossy.jpg

Maart 2010 op Love2beMama:

Over een Nederlandse vrouw in Duitsland

 

Helen Originals is bedacht door Helen Tiemens, 41 jaar, getrouwd met Paul en woonachtig in Duitsland. Ze heeft 2 labradors, Sara en Bunny (soms komt ook Sam logeren). Tijdens de middelbare school was ze ervan overtuigd dat ze de opleiding Mode & Kleding wilde gaan doen, maar uiteindelijk wist ze dit niet meer zo zeker. Waar is Helen nu terecht gekomen, behalve in Duitsland?

logolove2bemama.png

Read the whole story here

Lees hier het hele verhaal

Lesen Sie hier die ganze Geschichte

September 2009 op Hip&Hot:

Helen Originals

3830636117_70da1cce78_oHelen woont in Duitsland en is zeer creatief. Haar passie is het maken van tassen. Dat kun je ook wel zien op haar website Helen-Originals. Ze verkoopt er handgemaakte tassen in alle soorten en maten. Van laptoptas tot strandtas, van handtas tot een tas voor de kids. Het is bij Helen-Originals mogelijk om een tas geheel naar wens te laten maken. Je kunt zelf je stofje uitkiezen, aangeven waar je tas aan moet voldoen en Helen gooit al haar creativiteit in de strijd om precies datgene te maken wat jij in je hoofd had! Overigens kan er bij Helen-Originals nog veel meer. Ik zag namelijk ook een paar allerschattigste meisjesjurkjes op de site. Dus mocht je nou zelf niet zo handig zijn met naald en draad, maar wel helemaal wild worden van al die leuke stofjes die er te koop zijn, kan ik je aanraden eens met Helen te mailen of zij je kan helpen…

3830634563_8642b2f2fb_o

Helen-Originals stelt ook iets heel leuks beschikbaar voor de winactie. Je kunt namelijk een handtas naar keuze winnen! Moet je wel even op de site kijken uit hoeveel stoffen je kunt kiezen om een tas te laten maken. Sowieso handig, want dan kun je alvast kijken welke stof jij zou kiezen als je de winnaar bent! Vul het antwoord in op dit formulier en ga heel hard hopen dat jij straks zo’n tasje mag laten maken. Ik heb er namelijk al eentje hangen hier en die is ontzetttend hip! De actie loopt tot 9 oktober 2009.

3830635601_b53876bd12_o

© 2009 - 2018 Helen-Originals | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore